You Are Reading

0

Je dětský zdraví měsíc

HOT TREND TODAY FROM UNCLE GOOGLE Minggu, 03 Oktober 2010 , ,


Října je Children's Health měsíc, když reflektor je shined v otázkách, které ovlivní děti přes Ameriku a svět. Zatímco některé jsou závažné chorobám, jiné jsou pouhá nepříjemnosti, které zasahovat do každodenního života.

Začátek hledání dětské zdravotní témata:
1. Autismus
2. ADD/ADHD
3. Vedoucí veš
4. Leukemie
5. Strep hrdlo
6. Zácpa
7. Impetigo
8. Skolióza
9. Typ 1 diabetes
10. Dětské obezity

Autismus je stoupající téma diskuse mezi rodiči, rostoucí počet lidí jsou zvědaví možnou souvislost mezi očkování a Autismus. Nyní doprava, Autismus ovlivňuje 1 ve 110 dětí a náklady v USA více než 35 miliard dolarů ročně.Chlapci jsou čtyřikrát pravděpodobnější než dívky, chcete-li být diagnostikována s Autismus (1 v 70), ale neexistuje léčení nebo lékařské detekce k dispozici. Děti s Autismus, může být ovlivněn v rozsahu způsoby, od zpoždění v mluvené jazyk, který odnímá ze sociálních situacích.

ADD/Hyperaktivitu (porucha pozornosti schodku Hyperaktivita) je právě diagnostikována nyní více než kdy jindy. Po celém světě 5 až 12 procent dětí bude být diagnostikována s ADD.Příznaky mohou zahrnovat Hyperaktivita a inattentiveness, vedoucí mnoho dětí s ADD/Hyperaktivitu mít potíže v učebně nastavení.Studie naznačují, že většina dětí s ADD/Hyperaktivitu bude i nadále trpí do dospělosti.Genetika a dědičnosti může hrát roli, ale ty nejsou jen indikátorů vysvětlit, že dítě může mít ADD/Hyperaktivitu.

Zamiřte veš je další společné ailment dětství a mnoho dospělých se dnes mějte na paměti, roční hlavy, kontroluje v kanceláři školy ošetřovatel, a to jako děti.Tyto maličké štěnice rychle šíří mezi obyvatelstvo v těsném kontaktu a jsou obvykle eradikován s drsným chemické šampony a důkladně mytých oblečení a listy.Až 12 milionů lidí po celém světě trpí veš ročně a je zvláště vyskytujícího mezi malými dětmi v USA.

Jaké dětské zdravotní problém týká vás nejvíce?Další informace o kterékoli z těchto podmínek obraťte se na lékaře nebo konzultovat zdravotní služby AOL.

Více o dnešním nejteplejší příběhy se podívejte náš začátek hledané seznam.Také rezervovat AOL Search Novinky pro lámání novinky ve světě.Jaké jiné velké příběhy se dnes stalo?Dejte nám vědět!Přijďte zpátky na zítra má aktivní hledání a postupujte podle nás na Twitter a Facebook pro denní aktualizace.

Podíl

zaúčtoval Erin

View the Original article

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 komentar:

Posting Komentar