You Are Reading

0

Raising Breast Cancer Awareness

HOT TREND TODAY FROM UNCLE GOOGLE Senin, 04 Oktober 2010 , , ,


Října je národní Breast Cancer prostor měsíc, věnované zvyšování povědomí o této chorobě, která ovlivňuje mužů a žen a získávání peněz pro výzkum, tolik potřebné do léčení.

Národní Breast Cancer prostor měsíc byla vytvořena v roce 1985 AstraZeneca, která způsobuje několik prsní rakoviny drogy. Každoroční událostí trvala na novou sociální postavení, když růžová Stužka byl vytvořen k orazítkováním prsní rakoviny povědomí.Růžový ženy je dnes všudypřítomné jako muži, ženy a děti umístit na růžové, získávat peníze v průběhu října.

Spousta lidí jsou kladení otázek o rakovinu prsou.Zjistěte více:

Začátek hledání Breast Cancer otázky:
1. Co růžovou stužkou stojan?
2. Jaké jsou příznaky rakoviny prsa?
3. Jaké jsou příčiny vzniku rakoviny prsa?
4. V případě, že nemají muži dostat rakovinu prsou?
5. Do bras opravdu příčinou prsní rakoviny?
6. Co je pobuřující prsní rakoviny?
7. Jak lze zabránit prsní rakoviny?
8. Je rakovina prsou dědičného?
9. Jaké jsou kurzy cestování prsní rakoviny?
10. V případě, že lze výkon snížit riziko rakoviny prsa?
11. Pomůže-vitamíny, prevenci rakoviny prsa?
12. Co je to mamogram?
13. V jakém věku by jste měla mamogram?
14. Lze nošení deodoranty příčina prsní rakoviny?
15. Které mateřské rakoviny drog mohly FDA odvolat?

Jedna z nejoblíbenějších tréninků událostí národ je National Race pro Cure, koná každoročně více než 100 amerických městech a v zemích celého světa.5 K, spouštět je určen pro lidi všech věkových kategorií a úrovně fitness; není pouze rasy, ale také mocný nástroj ke zvýšení povědomí a vědomí.Událost začala v Dallasu se hned 800 běžce a nyní přiláká miliony lidí, každý rok.Nechcete spustit?Zástavy peníze na podporu odnoží místo!

Mnozí lidé také účastnit 2-den a 3-denní vycházky pro prsní rakoviny povědomí.3-Denní túra pokrývá 60 mil, jako chodci odbočíte podél ulic městské a příměstské chodníky.Turisté musí souhlasit, že zvýšit minimálně $ 2,300 pro 3-Day pro Cure účastnit.Každá noha pokrývá přibližně 15-22 mil a mnoho lidí nosí světlé růžové nebo barevná kostýmů uvést pozornost chodci.

Prsní rakoviny je závažné choroby a včasného odhalení klíče.Riziko rakoviny prsní se zvyšuje s věkem s 77 procent žen diagnostikována po ve věku 50.Není přísně ženské nemoci, i když, jako asi 1 procent prsa kourení se nacházejí v muži.

Více o dnešním nejteplejší příběhy se podívejte náš začátek hledané seznam.Také rezervovat AOL Search Novinky pro lámání novinky ve světě.Jaké jiné velké příběhy se dnes stalo?Dejte nám vědět!Přijďte zpátky na zítra má aktivní hledání a postupujte podle nás na Twitter a Facebook pro denní aktualizace.

Podíl

zaúčtoval Erin

View the Original article

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 komentar:

Posting Komentar